Kreativt design er nøkkelen

02.05.2022

Flere og flere nyetablerte bedrifter ser etter design som en viktig faktor for veksten av sin virksomhet. Derfor har det blitt vanlig at etterspørselen etter folk som er dyktige på design øker. Dagens digitale hverdag krever at bedrifter må skille seg ut på nett og sosiale medier. Har du tenkt over hvor mange reklamer du så når du skroller gjennom feeden din på Facebook, eller hvor mange søkeforslag du fikk opp på google? Dagens forbruker blir bombadert med tilbud og muligheter. Da gjelder det å skille seg ut, og da vil design-utformingen være særs viktig.

Sosiale medier

Å velge sin markedsføringsplattform er ikke alltid like enkelt. De største bedriftene bruker ofte alle mulige plattformer, men det er ikke alltid tilfellet for de litt mindre selskapene. Små bedriftene går ofte for sosiale medier som sitt virkemiddel for å markedsføre sine produkter og tjenester, fordi det er effektivt og rimelig. Her vil reklamebyrå være til stor nytte på grunn av sin kompetanse, og at design og gjennomføring av innlegg vil være på visuelt og godt planlagt nivå. Noe som også er til hjelp for bedriften er at en kan bruke det grafiske elementene om og om igjen i tiden som kommer.

Webdesign

Med en nettside så er det viktig å vite hva målgruppen synes. Det er til lite hjelp hvis det bare er de ansatte i bedriften som synes nettsiden er bra. En bør alltid stille seg spørsmålet hvordan bør designet se ut for at målgruppen skal velge en bedrift fremfor en annen?

Det finnes også mange mål med en nettside. Skal bedriten din ha flere kunder og mer salg, eller er målet å skape engasjement eller drive med informasjonsbygging. Hvilket mål du har, vil være relevant for den grafiske utformingen av din nettside. Dette er ofte folk ut erfaring med design og markedsføring ikke helt klar over.

Riktig design kan hjelpe bedrifter med å lykkes

Stadig flere bedrifter betyr også et tøffere marked. Det skal ikke mange sekundene til før man skroller videre til neste tilbud på sosiale medier. Det er også flust av bedrifter som annonserer på Google. En nettside er derfor ikke bare en nettside - den skal vekke engasjement, skape tillit og føre til konverteringer.

Grafisk design kan hjelpe bedriftene med å skille seg ut på nett, fange oppmerksomhet til målgruppen og lykkes med digital markedsføring. Det kan derfor lønne seg for bedrifter å få profesjonell hjelp til å utforme en visuell identitet som imøtekommer kundens ønsker og behov.

Vi i 3B Media House AS utfører oppgaver innen markedsføring, og vi legger stor vekt på at innholdet og produktene vi lager for våre kunder, har en visuell og kreativ framtoning.

Ta gjerne kontakt med oss på:

tlf: 41 49 72 27

mail: robert@3bmediahouse.com